Nokian däck - Vinterdäck & sommardäck av hög kvalitét

Köp Nokian däck online. Vi erbjuder Nokian sommardäck och vinterdäck till riktigt bra priser. 

Nokian - Tillverkare av däck från Finland

Däctillverkaren Nokian har funnits i cirka 120 år och har ett gott rykte över hela världen. Till en början producerade Nokian endast gummi i sina fabriker. 1932 producerade de sina första däck för personbilar, och de första vinterdäcken för lastbilar producerades 1934.

År 2015 tog de fram världens första vinterdäck med ett grepp och rullmotstånd som får bästa möjliga betyg, vilket är klass A enligt EU:s däckmärkning.

 

Egenskaper och fördelar med Nokian däck

Nokian som är världens nordligaste däcktillverkare bygger däck med säkerhet och miljö i fokus. När du köper Nokian däck kan du ta del av följande fördelar:

  • Däck tillverkade av högkvalitativa material: Nokian använder avancerade material och tekniker för att tillverka sina däck. Detta resulterar i överlägsen hållbarhet och prestanda.

  • Miljövänliga alternativ: Nokian är engagerat i att minska sin miljöpåverkan och erbjuder miljövänliga däckalternativ som minskar bränsleförbrukningen och utsläppen hos bilar över hela världen.

  • Vinterdäck i världsklass: Däck från Nokian är speciellt anpassade för vinterväglag och ger dig ett exeptionellt grepp på snö och isiga vägar.

 

Nokian sommardäck och vinterdäck utvecklade för det Nordiska klimatet

Vi erbjuder både sommardäck och vinterdäck från välkända Nokian. Nokian däck är utformade med överlägsen prestanda och säkerhet, för bilkörning i alla väder. Nokian är en av de mest pålitliga däcktillverkarna i världen – och vi är stolta över att vara återförsäljare av deras däck. Utforska vårt stora sortiment och köp Nokian däck hos oss på Alvén Ingvarsson.

Vi erbjuder mer än bara däck från Nokia. Se alla våra däck här ›

Sommardäck från Nokian

För att ha ett ultimat grepp och prestanda på torra vägar under sommaren och våren är det viktigt med rätt typ av däck. Nokian sommardäck erbjuder just detta, kombinerat med innovativa däckmönster som ger dig säker körning under alla väderförhållanden.

Vinterdäck från Nokian

Nokian är världskända för sina vinterdäck. Deras vinterdäck är speciellt framtagna för att ge maximalt grepp på isiga och snöiga vägar. Den slitstarka gummiblandningen som finns i Nokian vinterdäck ger utmärkt väggrepp och kortare bromssträckor, vilket bidrar till säkrare vägar med färre olyckor. Hos oss hittar du olika alternativ av vinterdäck från Nokian så som dubbdäck och friktionsdäck.

 

Mer än bara Nokian däck

Vi har mer än bara högkvalitativa däck från Nokian. Vårt breda sortiment innehåller sommardäck, dubbdäck och friktionsdäck från i princip alla de kändaste däcktillverkarna.

Utforska vårt sortiment av däck från andra varumärken:

 

Frågor och svar

Är Nokian däck bra?

Nokian tillverkar däck som anses vara av högsta kvalitét. De är speciellt kända för sina vinterdäck med egenskaper som resulterar i bra grepp och säker körning på vinterväglag.

Var tillverkas Nokian däck?

Nokian tillverkar däck i sina fabriker i Finland och USA.