KOMPLETTA HJUL  - KÖP ONLINE

Här kan du hitta och köpa kompletta hjul online till din bil. Vi har vinterhjul och sommarhjul som passar för de flesta bilar.

Skriv in ditt reg-nummer nedan för att påbörja sökningen och köpa kompletta hjul hos oss!

När du har valt bil kan du välja fälg och däck som passar för just din bil.

SÖK PÅ REG.NR

SÖK HJUL

Fyll i ditt registreringsnummer.

SÖK MANUELLT

Däckdimensioner


Fälgdimensioner


SÖK HJUL


Kompletta vinterhjul och sommarhjul snabbt och enkelt!

Att köpa kompletta hjul ska vara enkelt! Därför har vi tagit fram vår lsöning där du snabbt och smidigt får fram vilka hjul som passar just din bil. Sedan får du hjulen hemskickade med vår snabba leverans  som normalt är 2-3 dagar.

När du köper hjul hos oss kan du känna dig trygg. Läs våra köpvillkor för att se all information om hur vi hanterar ditt köp.

 

Vill du inte köpa kompletta hjul?

Om du inte vill köpa ett komplett uppsättning av hjul kan du givetvis köpa däck och fälgar separat. Vi har ett stort utbud ifrån kända tillverkare och högkvalitativa däckmärken. Se alla våra fälgar och däck!

 

Frågor och svar om kompletta hjul

Vad kostar kompletta hjul?

Priset på en uppsättning kompletta hjul varierar beroende på vilket bilmodell du har, vilka hjul du köper och ett par andra faktorer. De flesta hjul hos oss kan du köpa till billiga priser. Upptäck vårt sortiment och kontakta oss om du behöver hjälp.

Vad betyder kompletta hjul?

Kompletta hjul är en komplett uppsättning av däck och fälgar. Det innebär att fälgarna monteras ihop med däcken innen de skickas hem till dig.

Vad är fördelen med att köpa kompletta hjul?

Fördelen med att köpa kompletta hjul är att du får allt färdigmonteras. Du behöver därför inte besöka en verksad som hjälper dig med monteringen.