OM OSS

Vi på Alvén Däck & Fälg AB i Smålandsstenar välkomnar dig till vår handelsplats på Internet. Sedan 1984 har vi genom stora inköpsvolymer och egen import erbjudit mycket konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser.

Du kan välja mellan att beställa direkt på Internet eller leta ut din produkt och beställa via telefon. Våra produkter håller hög kvalitet och beställer du däck tillsammans med fälg levererar vi givetvis balanserat och klart. Du kan beställa dina däck och fälgar på internet för leverans hem till dörren eller besöka vår verkstad i Smålandsstenar för montering. Vi samarbetar dessutom med många verkstäder runt om i Sverige där du kan få dina däck monterade.

Däck & fälgar från ledande varumärken

Alla våra leveranser är dedsutom fraktfria Vi erbjuder både sommardäck, dubbdäck och friktionsdäck i de flesta fabrikat så som Kumho, Michelin, Pirelli, Continental, Goodyear, Nokian, Dunlop, General, Tyfoon etc.

När det gäller fälgar erbjuder vi fälgar från t ex Specialfälgar och OCL Brorssons. Vi har även egna fälgfabrikat från Cragar Wheels och Ultra Wheels.

Eget lager i Smålandsstenar

Vår affärsidé är att erbjuda däck och fälg till lägsta pris med snabba och säkra leveranser. Vi har eget lager i Smålandsstenar där vi lagerhåller både däck och fälgar för att säkerställa snabbheten i leveransen.
Alvén Däck & Fälg AB har varit 40 år i däck och fälgbranschen och nöjda kunder är viktigt för oss. Vår erfarenhet gör att du som kund kan känna dig trygg och säker med ditt köp. Vi har även under många år förärats med Trippel A i Dun & Bradstreets kreditratingsystem.

Välkommen med din beställning eller att kontakta oss!