Stort utbud av Continental däck

Letar du efter högpresterande däck som är konstruerade för att klara de tuffaste vägförhållandena? Då har du kommit rätt! Upptäck vårt sortiment av Continental däck som är utformade för att leverera enastående prestanda oavsett väder. Vi erbjuder både Continental sommardäck, friktionsdäck och vinterdäck som du kan köpa online, till fördelaktiga priser. Med över 150 års erfarenhet inom däcktillverkning är Continental synonymt med kvalitet och pålitlighet. Läs vidare för att ta reda på varför Continental är det självklara valet för dina däckbehov.

Se alla våra däck ›

 

Din återförsäljare av Continental vinterdäck och sommardäck

Oavsett vilken typ av däck du letar efter så kommer du hitta det du söker här på Alvén Däck & Fälg. Som stolt återförsäljare av Continental däck har vi ett stort utbud av deras sommardäck och vinterdäck. 

Vi kan även erbjuda dig fälgar från de flesta kända tillverkare. Se alla våra fälgar här › 

Egenskaper på Continental däck

Däck från Continental är resultatet av avancerad teknik, banbrytande forskning och en passion för att erbjuda bland de bästa däcken på marknaden.

Här är några av de egenskaper som gör Continentals däck så eftertraktade:

  • Utmärkt Grepp: Continental har utvecklat specialiserade gummiblandningar som ger enastående grepp på våta, torra och snötäckta vägar. Oavsett säsong kommer du att känna dig trygg bakom ratten.
  • Säkerhet: Säkerhet står alltid i fokus när Continental designar sina däck. Deras avancerade däckteknologi minskar bromssträckan och ökar stabiliteten, vilket minimerar risken för olyckor.
  • Komfort: Continentals däck är inte bara säkra utan även bekväma. De minimerar vägbruset och ger dig en tystare och mer behaglig körupplevelse.
  • Miljömedvetenhet: Continental strävar efter hållbarhet och har däck som är utformade med miljön i åtanke. Deras teknik minskar rullmotståndet och därmed bränsleförbrukningen, vilket minskar ditt koldioxidavtryck.
  • ContiSeal-teknologi: Denna innovation innebär att mindre däckskador, som punkteringar, kan repareras automatiskt. Detta minskar risken för oplanerade stopp och ger extra bekvämlighet.

 

Continental - Högkvalitativa däck från Tyskland

Continental är en global tillverkare inom däckindustrin och tillverkare högkvalitativa däck som förenar säkerhet, prestanda och hållbarhet. Med rötter som sträcker sig tillbaka över ett sekel, har detta tyska företag fortsatt att revolutionera däckbranschen. Deras banbrytande teknologi och innovationer ger bilförare över hela världen överlägset väggrepp, komfort och bränsleeffektivitet. Från sommardäck till vinterdäck och allt däremellan, är Continental synonymt med kvalitet och pålitlighet. Med fokus på hållbarhet och säkerhet gör Continental däck förare mer trygga och bekväma på vägen, vilket har cementerat deras rykte som en pålitlig partner för alla däckbehov.

När du väljer Continental däck, väljer du tysk precision och kvalitet. Deras engagemang för att skapa högpresterande däck som levererar överlägsen säkerhet och komfort har gjort dem till en ledande aktör på marknaden. 

 

Mer än bara däck från Continental

Vi erbjuder inte bara högkvalitativ däck från varumärket Continental. I vårt sortiment hittar du däck från i princip alla kända varumärken så som:

Hittar du inte vad du söker eller behöver du hjälp? Då kan du kontakta oss och vår kunniga kundtjänst.

 

Frågor och svar

Är Continental bra däck?

Continental är kända för att tillverka däck av högsta kvalitét och har ett gott rykte bland däcktillverkare och konsumenter över hela världen. De har en historia av att tillverka däck med fokus på säkerhet, prestanda och komfort. Continental utmärker sig i de flesta kategorier av däck så som vinterdäck, sommardäck och friktionsdäck. Många värdesätter Continentals däck för deras banbrytande teknik och pålitlighet, det är även anledningen till att vi väljer att vara återförsäljare av däck från Continental.