PLÅTFÄLGAR & STÅLFÄLGAR

Här kan du köpa plåtfälgar och stålfälgar till bra priser som passar för de flesta däck och bilar. Våra plåtfälgar kommer ifrån flera välkända märken så som Ford, Suzuki, Mercedes, Skoda och Peugeot. Plåtfälgar är tåliga och står emot det mesta som de utsätts för, det är därför de passar extra bra under vintern då det är större påverkan av plåtfälgarna.

Läs mer information så som nav-storlek, övriga dimensioner och leveranstid inne på de speficika produktsidorna. Normalt har vi 3-4 dagars leverans på plåtfälgar från lagd beställning. Har du fler frågor eller söker mer information om våra plåtfälgar kan du kontakta oss så hjälper vi dig. Vi erbjuder även aluminiumfälgar till bra priser.

Se alla våra fälgar här ›

Sortera


Det ska vara enkelt att köpa billiga plåtfälgar online

Välkommen till vår kategorisida för billiga plåtfälgar online! Här erbjuder vi ett brett utbud av prisvärda och billiga plåtfälgar som passar perfekt för dig som letar efter ett pålitligt och kostnadseffektivt alternativ. Vi strävar efter att göra ditt köp av plåtfälgar så enkelt och smidigt som möjligt, levererade direkt hem till dig. Vi har oftast 3-4 dagars leveranstid på våra plåtfälgar samt alltid till ett billigt och lågt pris. Vi erbjuder schyssta köpvillkor och vill alltid att du som kund ska bli nöjd när du köper plåtfälgar hos oss.

Plåtfälgar i de flesta tum-storlekar

Vi förstår vikten av att hitta de rätta plåtfälgarna till dina behov, och därför har vi noggrant valt ut ett sortiment som täcker de flesta tum-storlekar. Oavsett om du kör en mindre bil eller en robust SUV, kan du vara säker på att hitta rätt storlek på dina plåtfälgar hos oss.

Vårt mål är att erbjuda privatpersoner tillgång till billiga plåtfälgar av hög kvalitet, utan att behöva kompromissa med säkerhet och prestanda. Vi samarbetar med pålitliga tillverkare för att säkerställa att våra plåtfälgar uppfyller alla krav.

Genom att köpa dina plåtfälgar online hos oss får du fördelen av att kunna jämföra olika alternativ och priser på ett bekvämt sätt. Vi erbjuder också en enkel beställningsprocess och snabb leverans för att du ska kunna montera dina nya plåtfälgar och ge din bil en fräsch och stilig look utan krångel.

Oavsett om du är ute efter att förnya utseendet på din bil eller behöver ersätta skadade fälgar, har vi billiga plåtfälgar som passar dina behov. Utforska vårt sortiment och gör ditt köp av plåtfälgar online idag!

Frågor och svar om stålfälgar

Är plåtfälgar bra?

Plåtfälgar är hållbara och står emot de mesta påfrestningar som de utsätts för, till exempel vädret på vintern. Om du ofta kör på grusvägar eller icke asfalterade vägar är det också en bra idé att använda plåtfälgar.

Ska man välja stålfälg eller aluminiumfälg?

Om du ska välja stålfälgar eller aluminiumfälgar beror på vilka behov du har. Vill du ha en hållbar fälg som tål de mesta passar stålfälgar. Vill du däremot ha en snyggare fälg kan vi rekommendera aluminiumfälgar.