INFORMATION

Vi på Alvén Däck & Fälg i Smålandsstenar välkomnar dig till vår handelsplats på Internet. Genom stora inköpsvolymer och egen import kan vi erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser. Du kan välja mellan att beställa direkt på Internet eller leta ut din produkt och beställa via telefon. Våra produkter håller mycket hög kvalitet och beställer du däck tillsammans med fälg levererar vi givetvis balanserat och klart. Beställer du 2 eller fler produkter levererar vi alltid fraktfritt.

Vi erbjuder både sommardäck, dubbdäck och friktionsdäck i de flesta fabrikat så som Kumho, Michelin, Pirelli, Continental, Goodyear, Nokian, Dunlop, General, Tyfoon etc. När det gäller fälgar erbjuder vi fälgar från t ex Specialfälgar och OCL Brorssons. Vi har även egna fälgfabrikat från Cragar Wheels och Ultra Wheels.

Du kan beställa dina däck och fälgar på internet för levereans hem till dörren eller besöka vår verkstad i Smålandsstenar för montering.

Vår affärsidé är att erbjuda däck och fälg till lägsta pris med snabba och säkra leveranser. Vi har eget lager i Smålandsstenar där vi lagerhåller både däck och fälgar för att säkerställa snabbheten i leveransen. Alvèn Däck & Fälg AB har snart 40 år i däck och fälgbranschen och nöjda kunder är viktigt för oss. Vår erfarenhet gör att du som kund kan känna dig trygg och säker med ditt köp. Vi har även under många år förärats med Trippel A i Dun & Bradstreets kreditratingsystem.

Välkommen med din beställning!

GDPR

Alvén Däck & Fälg AB värnar om din personliga integritet. Vi kommer aldrig dela med oss av dina personuppgifter till någon annan.

Du har säkert hört talas om GDPR. Det står för General Data ProtectionRegulation och är en EU-förordning som ersätter Personuppgiftslagen, PuL, från och med den 25 maj 2018. Mycket blir sig likt men kraven på hur vi får behandla dina personuppgifter skärps och det tycker vi är bra.

De personuppgifter Alvén Däck & Fälg AB sparar i samband med köp av våra produkter är; namn, ev personnummer(privatperson, enskild firma)*, telefonnummer, adress, och e-postadress. Vi sparar dessa uppgifter för att förbättra service, och hantera eventuella webbshopsinloggningar.

Om du samtycker till ovanstående behöver Du inte göra något, men om du vill bli borttagen ur vårt kundregister kontaktar du oss så tar vi bort dig.